top of page

Nosaltres

Nosaltres

Qui som
QUI SOM

BAGH TÉCNICA és una empresa altament qualificada d'enginyeria civil dedicada tant a l'elaboració d'estudis i projectes, com a la prestació de serveis de direcció i assistència tècnica a les obres.

 

Des de la seva creació l'any 2002 hem treballat amb les principals administracions públiques espanyoles, així com amb organismes privats i empreses constructores.

 

Hem desenvolupat la nostra activitat principalment en el camp de la construcció de carreteres, autopistes, obres hidràuliques i de sanejament, transports, estructures, edificació, planejament i paisatgisme.

 

Portem 21 anys intervenint de manera activa en la creació d'infraestructures gràcies al coneixement i l'experiència de què disposem en dos nivells:

Nivell global

Planejament, traçat, disseny d'espais urbans...

Nivell especialitzat

Càlcul d'estructures, estudis hidràulics i hidrològics, topografia, estudis acústics, estudis geotècnics...

Des de qualsevol dels serveis que oferim, a BAGH TÉCNICA aportem valor als nostres projectes, trobem les millors solucions i assegurem costos, terminis i qualitats.

White Structure
MISSIÓ

BAGH TÈCNICA, SL es constitueix el 2002 i està formada per un equip multidisciplinar d'enginyers/es i tècnics/ques d'acreditada experiència que ofereixen serveis en la redacció de projectes, assistència tècnica i direcció d'obres d'enginyeria i edificació que contribueixen al desenvolupament econòmic i social de manera sostenible, assegurant la salut i el benestar de totes les parts interessades i fomentant la cultura de la innovació.

VISIÓ

És característica principal de tots els i les integrants de BAGH TÈCNICA, SL la versatilitat per poder adaptar-se a les necessitats i expectatives específiques de cada client, aportant-los valor afegit i solucions innovadores a través del treball eficient i col·laboratiu, assegurant el mínim impacte mediambiental a tots els seus projectes i contribuint a la millora contínua de l'àmbit on desenvolupa la seva activitat .

Missió & Visió
Equip
EL NOSTRE EQUIP

Som un equip multidisciplinar format per enginyers i tècnics d'acreditada experiència en els següents àmbits:

 

 • Enginyeria de Camins, Canals i Ports

 • Enginyeria d'Obres Públiques

 • Arquitectura

 • Geomàtica

 • Topografia

 • Delineació

 • Paisatgisme

 • Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG)

 • Anàlisi econòmic

PROGRAMARI

A BAGH TÉCNICA desenvolupem la nostra activitat utilitzant programari especialitzat amb llicències professionals i també software lliure. Treballem sempre amb les últimes novetats ofertes pels desenvolupadors, obtenint un producte final actualitzat a les tecnologies més recents.

 

Software
POLÍTICA DE R+D+I

BAGH TÉCNICA és una empresa innovadora des de la seva creació. En tots els sectors d'activitat en què desenvolupem la nostra feina hi apliquem el nostre coneixement i hi aportem solucions innovadores a les necessitats que es plantegen. Això, juntament amb la nostra eficiència, s'ha aconseguit seguint aquestes pautes:

 

 • Consensuem amb el client una forma de treballar en equip on la comunicació flueixi i els recursos es facin servir de la manera més eficient, reduint al mínim la nostra emprenta ecològica.

 

 • Busquem la forma d'utilitzar nous materials, equips i tecnologia en els encàrrecs dels nostres clients.

 

 • Disposem de programari especialitzat i completament actualitzat per a cada treball, amb persones expertes en el seu ús.

 

 • Vam assistir a cursos, seminaris, webinars i congressos per estar al dia sobre les últimes novetats dels sectors on desenvolupem la nostra activitat.

 

 • Ens assegurem que les empreses amb les que treballem compleixen uns estàndards de qualitat, innovació i eficiència mínims requerits pel mercat i la societat.

R+D+I
Vols treballar amb nosaltres?

Posa't en contacte a través del nostre formulari o envia'ns un email.

bottom of page